Фото без описуСічень-2020. Вийшов новий Інформаційний вісник громади із підсумками роботи Старосинявської ОТГ за 2019 рік, які підбито з різних напрямків діяльності. Що зроблено? Які думки з приводу? Котрі проекти реалізовано? Фотофакти та коментарі.

Віталій Здебський, голова громади: "… Протягом 2019 року працювали в активному ритмі. Нам вдалося виконати 99% із запланованого, і це підтверджують результати зроблених справ та факти. Те­пер мешканці громади побачили самі, що плани стають ре­альністю, переконалися, що поставлені проблематичні питання виконуються, й це не є просто словами, це є планомірними діями селищної ради на виконання поставленої мети. Над деякими об’єктами доводилося працювати більше 2-ох років… Ми працюємо відкрито, реально показує­мо результати своєї діяльності, і кожен може побачити позитивні зміни на вулицях містечка, населених пунктах. Навіть той, хто нас критикує, не може заперечити факти зроблених добрих справ, реалізованих проектів. Чотири роки на посаді селищного голови дали можливість реально оцінити обсяги виконаних робіт.

Користуючись нагодою, вітаю вас із Святим Водохрещем, бажаю добра, міцного здоров’я, достатку у вашому домі, успіхів у ваших справах.»

ВІДКРИТИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК