Завершує свою ходу 2019 рік… Він для кожного був сповнений надій і тривог, складних випробувань, долання перешкод та здійснення планів. Ми з гідністю витримали усі труднощі та випробування, разом плідно працювали на розвиток Старосинявської громади, за що щиро дякую вам усім за підтримку, розуміння та допомогу.

За цей рік нам вдалося реалізувати близько 20 проектів з розвитку інфраструктури сіл громади: а це і ремонт ділянок доріг, побудова свердловин, мереж водопроводів, освітлення, ремонтні роботи певних об’єктів за рахунок угод соціального партнерства та субвенцій. Ми разом працювали над планами на наступний рік. Це все стало можливим завдяки цілеспрямованій роботі селищної ради, інвесторів, які працюють на нашій землі. Особливу увагу приділяли соціальному захисту тих, хто потребує, підтримці творчої молоді, учасників АТО, малозабезпечених родин.

Маю надію, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє. Тому і кожного з вас запрошую долучатися і спільно працювати для того, щоби Старосинявська громада ставала кращою.

Відкриваючи цикл новорічно-різдвяних свят, бажаю вам добра, міцного здоров’я, достатку у вашому домі, успіхів у ваших справах, мирного неба, а діткам – міцного здоров’я, веселих канікул, смачної куті. Нехай оберігає вас доля і неодмінно здійсняться найзаповітніші бажання!

З наступаючими новорічно-різдвяними  святами!

З повагою,

Старосинявський селищний голова Віталій Здебський.