Фото без описуОстанні дні 2019 року символізували не лише швидкоплинність подій, а й стали рубежем підбиття підсумків роботи, приємних зустрічей та вітань. Приємними були хвилини спілкування 48-ми одиноких громадян похилого віку Новосинявського будинку-інтернату для громадян похилого віку із першим заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрієм Карпушином та приватним підприємцем Хачатрян А.О., які виконали почесну місію - передали щирі вітання із новорічно-різдвяними святами від селищного голови Віталія Здебського мешканцям будинку-інтернату та кожному вручили подарунки.


Під час зустрічі із батьками дітей з особливими потребами у Старосинявському центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Надія» відбулася відверта розмова про виховання та розвиток діток, методи роботи із кожним індивідуально. Керуюча справами апарату селищної ради Оксана Бондарчук від імені селищного голови Віталія Здебського привітала дітей із новорічними святами та передала кожному подарунки – солодощі та розвиваючі іграшки, які організовано за сприянням голови громади та ФОП Хачатрян А.О.

Новорічні свята – це справжня зимова казка для всіх, а особливо для дітей. І не важливо, скільки років людині, кожен потребує уваги, тепла та теплого спілкування, які посідають важливе місце в душі кожного із нас…

Хай 2020 рік принесе кожній родині тепло та добро, усе погане залишиться в старому році, а все хороше повториться в наступному!

Фото без опису

 

Старосинявський центр реабілітації «Надія».