Фото без опису2019 рік завершується. Старосинявська селищна рада у 2018-2019 роках розпочала ряд робіт на об’єктах в галузях освіти та охорони здоров’я, котрі мають продовжитися в наступному році враховуючи державні субвенції. З метою контролю за дотриманням вимог чинного законодавства та ходом виконання ділянок робіт селищний голова Віталій Здебський відвідав об’єкти на території громади, на яких активно продовжуються роботи щодо капітального ремонту відповідних площ. Відбулася робоча зустріч із працівниками підрядних організацій, проведено аналіз зробленого, обговорено процес та терміни завершення виконання робіт.

1.Старосинявський ДНЗ «Зернятко».

Враховуючи складність ситуації та великі об’єми робіт, дороговартісність їх виконання Старосинявською ОТГ було розпочато ряд підготовчих робіт: організовано роботи з розробки робочого проекту «Капітальний ремонт будівлі (термомодернізація) Старосинявського ДНЗ №1 «Зернятко» по вул.Грушевського,21 в смт. Стара Синява Старосинявського району Хмельницької обл. Замовником будівництва став відділ освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради. На виготовлення проектно-кошторисної документації затрачено 37 612 грн.  - коштів селищного бюджету. У 2019 році завдяки співпраці Старосинявської ОТГ з народним депутатом В.Бондарем надійшли кошти на  соціально-економічний розвиток  Старосинявської ОТГ з державного - 2 млн. 808 тис. грн.  Роботи на об’єкті підходять до завершення. На 2020 рік планується доробити водовідведення та блискавкозахист.

2. На початку листопада розпочато будівельні роботи з капітального ремонту приміщень приймального відділення КНП «Старосинявська центральна районна лікарня» .

Зроблено капітальний ремонт системи опалення та каналізаційних мереж відділення. Проходить заміна дверей на енергозберігаючі, облицювання стін гіпсокартоном, встелення підлоги керамічною плиткою.

Загальна кошторисна вартість об’єкту становить - 1 млн. 498  тис. 906 грн. Фінансування спрямовано із селищного бюджету. Частину робіт планується завершити у 2020 році.

3. Старосинявський навчально-виховний комплекс: «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст., гімназія» ім. О.Романенка.

Зараз тривають роботи із капітального ремонту приміщення спального корпусу Старосинявського НВК (маленької школи), перекрито дах і утеплюють фасад зі сторони нового стадіону біля НВК. На 2020 р. планується 3,2 млн. субвенції з державного бюджету, що має надійти для повного завершення утеплення фасаду Старосинявського НВК .

Фото без описуФото без опису

Прес-служба ОТГ.