Фото без описуПрацівники комунального підприємства селищної ради «Старосинявський комунгосп» прибрали в центрі мікрорайону Заводу стихійне сміттєзвалище, яке виникло без відповідного на те дозволу і близько десятка років на ньому складувалися тверді побутові відходи.


Депутати селищної ради Галина Симчишина та Андрій Лакуста у співпраці із селищним головою Віталієм Здебським порушили питання розчистки багаторічного стихійного сміттєзвалища, яке знаходилося в центрі вулиці Заводської у смт Старій Синяві. Працівниками комунгоспу оперативно проведені заходи згідно програми розвитку житлово-комунального господарства, Фото без описублагоустрою, озеленення та поліпшення стану довкілля Старосинявської селищної ради на 2016-2020 роки із розчистки території та обкошування сухостою і вивезення рослинних залишків біля місцевого пам’ятника загиблим у роки Великої Вітчизняної війни, вивезення твердих побутових відходів.

КП «Старосинявський комунгосп» звертається до усіх жителів громади з проханням не смітити в громадських місцях та тих місцях, які не призначені для складування твердих побутових відходів. «Не там чисто, де прибирають, а там, де не смітять! Давайте навчимося оберігати території, на яких мешкаємо!»

КП «Старосинявський комунгосп»