Фото без описуСьогодні 27 грудня 2019 року о 9.00 у фойє Старосинявського районного Будинку культури відбувся новорічний ранок для дітей учасників бойових дій в зоні АТО/ООС та дітей-сиріт, організований Старосинявською селищною радою спільно із Старосинявською громадської організацією учасників бойових дій в зоні проведення АТО.

Святковий настрій дарували для усіх учасників улюблені персонажі Святий Миколай (Богдан Німець) та Новорічна Ялинка (Зоя Ткачук), ведуча заходу Ніла Лотишко, які провели із дітками енергійні, веселі конкурси та танці, водили хороводи та запалювали вогні на святковій ялинці, співали новорічних пісень і колядок.

Кожен юний учасник заходу отримав подарунки від організаторів святкового новорічного ранку - селищного голови Віталія Здебського та голови громадської організації учасників бойових дій в зоні АТО Віталія Бакуна. Заступник селищного голови Світлана Лакуста передала щирі вітання від голови громади Віталія Здебського із прийдешніми новорічно-різдвяними святами, побажала усім миру, добра та злагоди в кожному домі.

«Нехай душа наповниться теплом, а в серці буде радість, мир і спокій! Хай дім достатком повниться й добром, і Бог благословить вас – з Новим Роком!»

Фото без опису

Оргкомітет.