Фото без описуВідзначаючи щороку 3 грудня Міжнародний день інвалідів, прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Що для них мають бути створені такі умови, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.


Цей день об’єднує всіх небайдужих до долі людей з обмеженими фізичними можливостями, які потребують захисту та підтримки.

3 грудня Старосинявський селищний голова Віталій Здебський, його заступник Світлана Лакуста, перший заступник голови райдержадміністрації Надія Вікарська та заступник голови райдержадміністрації Оксана Ліщишина відвідали центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Надія».

«Користуючись нагодою, хочу подякувати всім, хто опікується дітками з особливими потребами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – це реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього», - сказав Віталій Едуардович. Він наголосив, що дітки з обмеженими можливостями мають особливі потреби, на їхньому життєвому шляху трапляються різні труднощі: побутові, соціальні, психологічні. Тому обов’язок дорослих полягає в тому, щоб максимально полегшити їх життя, нівелювати будь-які обмеження і, найголовніше, подарувати увагу, тепло, любов, іскорку доброти та милосердя.

Селищний голова вручив усім діткам святкові подарунки.