Фото без опису21 листопада 2019 року в читальному залі центральної районної бібліотеки відбулась патріотична година «У їхніх серцях жила Україна», присвячена Дню Гідності та Свободи за участю представників місцевої влади, установ та організацій громади, працівників бібліотеки, школярів 10 -х класів та вчителів Старосинявського НВК, небайдужих громадян.Перед учасниками заходу виступив учасник Революції Гідності наш земляк Юрій Кравчук. Учні продекламували вірші українських авторів про Майдан та Героїв Небесної Сотні.


Із словами вдячності українським героям та побажаннями здоров’я і миру нашій державі звернулися до присутніх секретар селищної ради Наталія Гарник, заступник голови райдержадміністрації Оксана Ліщишина, учасник Майдану у Старій Синяві, голова районної партійної організації ВО «Батьківщина» Микола Маліновський. Вони сказали, що герої Небесної Сотні віддали своє життя за кожного з нас. Полягли за честь, за волю, за право бути Українцями і за свою Батьківщину. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами - Охоронцями на небі.

На завершення заходу учасники переглянули книжкову - ілюстративну виставку «Вільні творять майбутнє», присвячену Дню Гідності та Свободи та поклали квіти до меморіальної дошки Олександра Казімірова, який загинув в зоні ООС і якому в цей день могло б виповнитись 23….

Фото без опису