У селищній раді відбувся прийом громадян, який провели селищний голова Віталій Здебський та секретар селищної ради Наталія Гарник. На прийомі побувало 24 жителі громади, які зверталися із актуальними питаннями сьогодення та особистими питаннями:


  • жителька смт Старої Синяви вул.Сковороди, пенсіонерка звернулася надати роз’яснення щодо проведення індивідуальних підключень до нового водогону у смт Старій Синяві, оскільки, нарахована загальна сума за підключення склала до 10 тис. грн., а це є великою сумою для неї, тому просила врахувати життєву ситуацію та можливості, адже таких людей є багато.
  • Житель с.Щербані звернувся до селищної ради за роз’ясненням щодо отримання у власність ділянки землі 2 га для ведення особистого селянсько-фермерського господарства, оскільки його син загинув в зоні АТО;
  • звернулися учасники бойових дій війни в Афганістані, які порушували питання виділення кожному учаснику бойових дій, зокрема в Афганістані, по 2 га землі для ведення особистого селянсько-фермерського господарства; ветеранів війни 1979-1989р.р. цікавили питання розприділення земельних ділянок робочою групою: чи врахована думка учасників бойових дій в Афганістані, чи можливо віднайти в кожному селі для кожного учасника, який там проживає, по 2 га? Запропонували запросити їх на наступне засідання робочої групи та врахувати пропозицію афганців – виділення кожному учаснику по 2 га, по можливості в кожному селі.

У роботі прийому взяли участь: перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Андрій Карпушин,ради керуючий справами апарату селищної ради Оксана Бондарчук; начальник юридичного відділу апарату селищної ради Ігор Шевчук;головний спеціаліст відділу земельних відносин виконкому селищної ради Дмитро Осадчук.

Відділ організаційно-кадрової роботи

апарату селищної ради.