Сьогодні у залі засідань адмінбудинку відбулося засідання виконавчого комітету Старосинявської селищної ради. Засідання відкрив та провів селищний голова Віталій Здебський.

Члени виконавчого комітету розглянули 14 проектів рішень виконавчого комітету та прийняли відповідні рішення. Серед них «Про схвалення проекту рішення сесії «Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік». Де розглядався перерозподіл бюджетних призначень у зв’язку з реорганізацією КП «Старосинявська ЦРЛ» шляхом перетворення її у КНП «Старосинявська ЦРЛ». Відповідно до рішення сесії обласної ради від 19.09.2019 року № 60-27/2019 «Про внесення змін до обласного бюджету Хмельницької області на 2019 рік» селищному бюджету передбачено субвенцію з місцевого бюджету за рахунок залишку коштів освітньої субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду в сумі 395,7 тис. гривень. Дані кошти будуть спрямовані на проведення капітального ремонту внутрішнього санвузла Пасічнянського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, технологічний ліцей" та капітального ремонту внутрішнього санвузла Старосинявського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія» (опорний заклад).

Члени виконкому підтримали пропозицію завідувача сектором (Інспекцією) державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету селищної ради Олега Ніколайця та додатково ввели в порядок денний виконкому ще одне питання «Про надання дозволу на виготовлення проектно – кошторисної документації на проведення реконструкції вуличних мереж водопроводу в населених пунктах селищної ради».

З інформацією про роботу КП «Центральний водоканал №1» виступив директор підприємства Валентин Матіяш.

Головуючий підбив підсумки роботи засідання виконавчого комітету.

Члени виконкому працювали злагоджено, плідно, конструктивно.