1 жовтня 2019 року працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради спільно із начальником служби у справах дітей Старосинявської РДА Віктором Данілковичем та в. о. старости с. Харківці Наталією Гес здійснено виїзд в с. Харківці.

За результатами проведеної роботи відвідано сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах та потребують соціальної підтримки. В даних сім’ях виховується 12 неповнолітніх дітей. У 3 родинах здійснено перевірку цільового використання державної допомоги при народженні дитини.

У результаті відвідування даних сімей обговорились питання з членами сімей щодо: відповідального батьківства, поліпшення житлових умов для комфортного проживання дітей, попередження сімейного неблагополуччя, попередження насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми та недопущення порушень прав дітей, щодо раціонального використання державної допомоги при народженні дитини.

Сім’ї, які отримують державну допомогу при народженні дитини, попереджені про те, що вразі не цільового використання коштів допомога може бути ПРИПИНЕНА.

За інформацією Старосинявського центру
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.