Фото без описуКомунальним підприємством селищної ради «Старосинявський комунгосп» продовжуються роботи з благоустрою територій. Проведено заходи із залученням техніки щодо планування території Української греко-католицької церкви Преображення Господнього на вул.Толстого у Старій Синяві; розчистки сміттєзвалища за межами селища у смт Стара Синява; обрізки гілля і кущів на вулиці Івана Франка в центрі селища.

За  сприянням селищного голови Віталія Здебського та співпраці отця Мирона Люшнея, священика греко-католицького храму у Старій Синяві, та  церковної громади було обговорено та організовано ряд робіт із планування території біля церкви: підрядна організація, працівники комунгоспу  спланували і розчистили місце за допомогою сучасної техніки, вивезли пісок і щебінь, визначили місця для проведення церковних заходів.

У планах о. Мирона ще багато корисних справ та задумів щодо розвитку церковної громади, виховання молоді та робота із старшим поколінням.  

Поки дозволяють погодні умови, працівниками комунгоспу спільно із рятувальниками місцевої пожежної команди проведено заходи з розчистки місцевого сміттєзвалища, утилізації твердих побутових відходів.

На вул.Івана Франка розпочато розчистку та обрізку гілля дерев і кущів, триває підготовка до осінньо-зимового сезону.

Фото без описуФото без опису

КП «Старосинявський комунгосп»