Фото без опису18 вересня 2019 року в обласному центрі відбулася зустріч начальника Головного управління Національної поліції Хмельницької області Анатолія Щадило з представниками об’єднаних територіальних громад Хмельниччини в рамках реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади». Представництво в даному заході від Старосинявської селищної ради виконала секретар ради Наталія Гарник.

Захід відбувся у форматі діалогу, під час якого очільник обласної поліції обговорив з представниками органів самоврядування основні аспекти партнерськоїспівпраці в напрямку підвищення рівня безпеки на території громад.

Керівник ГУНП наголосив, що цей проект — це спільна справа і спільна відповідальність поліції і громади, адже лише діючи разом можна створФото без описуити в містах і селах області максимально безпечне середовище для проживання людей.

Нагадаємо, що Проект «Поліцейський офіцер громади» стартував в Національній поліції України кілька місяців тому і Хмельниччина увійшла до першої п’ятірки областей, в яких розпочалася його практична реалізація.