Фото без описуУ малому залі засідань відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, участь в роботі якого взяло 22 члени виконкому. Під час засідання обговорено та прийнято позитивні рішення з таких питань:

  • про надання дозволу на розташування намету на центральній площі селища;
  • про розгляд звернень громадян у виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради за перше півріччя 2019 року;
  • про відзначення 28-ої річниці незалежності України на території Старосинявської селищної ради, в якому розглянуто примірний план заходів з нагоди проведення Дня Незалежності України.

Проведено аналіз про розгляд звернень громадян, які надійшли до Старосинявської селищної ради за перше півріччя 2019 року.

За перше півріччя 2019 рік до Старосинявської селищної ради звернулося більше 4,5 тис. громадян.

Надійшло 1428 звернень та листів: від громадян - 189 , депутатських звернень - 19, надійшло листів від організацій та установ – 1220. Тематика питань, що порушувалися у зверненнях громадян різноманітна.

За результатами узагальнення найактуальнішими є питання щодо земельних відносин. За перше півріччя 2019 р. до виконкому надійшло 1498 заяв від жителів громади. Усі заяви було вчасно розглянуто, за необхідності було надано усні та письмові роз’яснення. Крім того земельні питання були розглянуті на сесії селищної ради і прийняті відповідні рішення. Всього: 2926 звернень. При розгляді звернень громадян проводяться виїзні комісії за участю депутатів селищної ради та спеціалістів виконавчого комітету.

За І перше півріччя 2019 року надійшло 298 заяв щодо надання матеріальної допомоги жителям громади:

  • по програмі "Турбота" Старосинявської селищної ради на 2019-2020 роки виплачено 136 чол. на суму 200 тис.грн.
  • по діяльності громадської організації «Старосинявська спілка учасників АТО» на 2016 – 2019 роки.виплачено - 28 чол., на суму 19 тис. грн.
  • по програмі діяльності Старосинявської районної організації ветеранів Афганістану на 2016 – 2019 роки - 15 чол. виділено 35 тис. грн.

Відповідними спеціалістами селищної ради складено 150 актів обстеження житлово- побутових умов та видано 282 довідок різного характеру.

В.о.старостами сіл та діловодами прийнято громадян 1266 чол., видано 179 заповітів, 1042 доручень, 5449 довідок різного характеру.

Виконкомом селищної ради розроблено та затверджено графіки особистого прийому громадян . Особлива увага приділяється вирішенню проблем, з якими звертаються ветерани війни, багатодітні сім’ї, пенсіонери та інші громадяни, які потребують соціального захисту та підтримки. Усі звернення, що надійшли до Старосинявської селищної ради, розглянуті в термін, передбачений чинним законодавством.

Інформація щодо розгляду звернень громадян оприлюднюється на офіційному сайті Старосинявської селищної ради.

За матеріалами засідання виконкому.