Медичні працівники дитячого відділення Старосинявської центральної районної лікарні звернулися до селищного голови з проханням розглянути можливість придбання у відділення сучасного холодильника, який необхідний для належного зберігання продуктів.

Фото без опису

Згідно соціальних договорів в рамках співпраці  Старосинявсокої ОТГ із благодійним  фондом «КЕРНЕЛ» придбано новий сучасний холодильник «Atlant», який вручили працівникам дитячого відділення селищний голова Віталій Здебський та керівник  відділу соціальної політики компанії КЕРНЕЛ-ТОВ «Енселко-Агро» Олена  Романенко.

Старе холодильне обладнання вийшло з ладу, не було змоги провести одночасно оновлення обладнання притому, що проводилися в ЦРЛ значні ремонтні роботи, тому виникла проблема належного зберігання відповідних продуктів. Працівники дитячого відділення та черговий лікар Володимир Гордов висловили слова вдячності селищному голові В.Здебському та керівництву  благодійного фонду «Разом з КЕРНЕЛ», керівнику  відділу соціальної політики компанії КЕРНЕЛ-ТОВ «Енселко-Агро» Олені  Романенко за розуміння та підтримку.

Прес-служба ОТГ.