Фото без описуСьогодні у великому залі адмінбудинку селищний голова Віталій Здебський провів 48-му чергову сесію селищної ради, в роботі якої взяли 22 депутати селищної ради. Депутати затвердили порядок денний і перейшли до розгляду земельних питань. Сформували лічильну комісію у складі: голова комісії Іван Гурин, члени комісії – Анатолій Савчук та Наталія Чукань.

Депутати прийняли рішення про затвердження документації із землеустрою;

  • про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки; надали дозвіл на розроблення документації із землеустрою; у питанні про надання згоди Головному управлінню Держгеокадастру у Хмельницькій област реалізації права оренди на земельну ділянку заслухали інформацію начальника відділу у Старосинявському районі Головного управління Держгеокадастру в Хмельницькій області Миколи Гноянка, який сказав, що згідно розпорядження КМУ Головне управління Держгеокадастру без згоди сесії селищної ради не може надавати земельні ділянки державної власності.

Фото без описуНа сесії проголосували за питання про передачу земельної ділянки   в оренду; про поновлення договору   оренди землі та інші земельні питання, що підготовлені на сесію селищної ради відділом земельних відносин виконкому селищної ради згідно заяв.

У розділі «РІЗНЕ» депутати обговорили питання благоустрою та створення санітарно-рекреаційної зони на Христосові та ремонт відрізку дороги до заповідника місцевого значення. Якою є реальна ситуація з реалізації цих завдань, розповіли селищний голова Віталій Здебський та перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин (див. відео – підбиття підсумків роботи сесії). Селищний голова Віталій Здебський роз’яснив, що після завершення основних робіт на каптажу, будуть проводитись додаткові роботи, бо вони «виходять» за межі санітарної зони, і якщо буде погодження від санепідемстанції та проектного інституту, тоді можна розпочинати роботи.

Робота сесії тривала півтори години.

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.