Фото без описуЗдійснення індивідуальних підключень господарських дворів до центральної мережі водогону на вулиці Привокзальна в селі Адамполі виявилося проблемним питанням. У 2017-2018 р.р. селищною радою проведено реконструкцію вуличних мереж водопроводу вул.Привокзальна в с.Адампіль, на що було витрачено більше 417 тис. грн. і прокладено 1416 м водопроводу.

Проблемним виявився сам процес підключень, оскільки свердловина знаходилася на балансі АП НВП «Візит», а саму водонапірну башту та водопровід селищна рада передала у господарське відання комунальному підприємству «Старосинявський центральний водоканал №1».

Як повідомив директор КП «Старосинявський ЦВК №1» Валентин Матіяш:

«4 травня 2019 року спільними зусиллями працівників водоканалу, АП НВП «Візит» та майстра Олександра Дубового нарешті подано жителям вулиці Привокзальна с.Адамполя воду. Працівники водоканалу наповнили водонапірну башту – 32 куби води; встановили загальний лічильник на свердловину, систему регулювання тиску та провели інструктаж серед користувачів води щодо врегулювання процесу користування водою, і бажаючим здійснити індивідуальні підключення роз’яснили процедуру. Люди вдячні за воду, думаю, ситуація стабілізується. Ми над цим планомірно працюємо».

На замітку: (цей матеріал стане в пригоді, якщо бажаєте підключити домогосподарство до центральної мережі водопроводу) https://starosynjavska-gromada.gov.ua/news/1554897881/

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.