Звертаюся до вас із проханням активно взяти участь в проведенні щорічного місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради.

Провести заходи з упорядкування та прибирання прилеглих територій, присадибних ділянок, розчистці дерев. Незважаючи на непростий теперішній час, коли ми змушені переживати період реформ та політичної нестабільності, життя все ж таки продовжується, і нам з вами жити в однім домі, котрий називаємо Старосинявською громадою. Тож давайте разом наведемо лад та благоустрій на своїх територіях, готуючись до величного свята - Великодня.

Фото без описуПідприємства, установи, організації, незалежно від форм власності, громадяни, що мають будинки на правах приватної власності, юридичні і фізичні особи зобов’язані вчасно виконувати прибирання прилеглих та закріплених за ними земельних ділянок (очищення від сміття та бруду, будівельного матеріалу, здійснити побілку дерев, прибирання гілля та ін.), дотримуватися чистоти і підтримувати порядок на всій території селища, утримувати в чистоті і порядку багатоквартирні житлові будинки й інші об’єкти соціального призначення, за що несуть відповідальність відповідно до законодавства, Кодексу України «Про адміністративні правопорушення».  На території селища, у центрах сіл не допускається складування побутового і будівельного сміття, побутових відходів, тари, складування дров, опалого листя в невстановлених для цього місцях, у разі порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою територій населених пунктів передбачається відповідальність – накладення штрафів на громадян від 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 340 грн. мінімального штрафу згідно ст.152 цього Кодексу.

Старосинявська селищна рада звертається до керівників підприємств, установ, громадських організацій, громадян з проханням долучитись до місячника благоустрою та навести лад на  своїх територіях, здійснити заходи з озеленення територій: посадити дерева та квіти.

Щоби змінити світ на краще, кожен повинен розпочати зміни із себе, свого світогляду та вчинків.

Прошу вас взяти активну участь в проведенні щорічного місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради, об’єднати спільні зусилля, щоб навести порядок і прибрати довкілля.

Додаток :

Про проведення місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради (Розпорядження)

 

   

  Селищний голова    Віталій Здебський.