Фото без описуУ суботу, 30 березня 2019 року, о 20:30 люди  в усьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату на планеті. Година Землі започаткована у 2007 році Всесвітнім фондом природи (WWF) в Австралії з метою привернути увагу до проблем зі зміною клімату. У 2018 році ця акція поширилася світом, у якій взяли участь більше 7000 міст у 188 країнах  в  усьому світі. Україна приєдналася до Всесвітньої кампанії у 2009 році.

Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на одну годину, ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина у сфері енергоефективності, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблем зміни клімату і досягнення гармонії з природою.

Враховуючи вищевикладене, пропонуємо долучитися до активного пропагування кампанії шляхом вимкнення світла та приладів, що не є суттєво важливими, а також широкого висвітлення у ЗМІ заходів, що проводитимуться у рамках цієї кампанії.

 

 

Всесвітній  фонд природи WWF.