Фото без описуЗа інформацією Укргідрометцентру кінець січня-2019 супроводжуватиметься снігопадами. Ускладнення погодних умов спостерігається вже зараз, коли виникла важкодоступність добирання мешканців від сіл громади до центру та самими вулицями селища…

Снігові перемети створюють перешкоди для руху автотранспорту на дорогах, покритих льодом із насипами снігу.

Особисто до селищного голови Віталія Здебського та начальника КП «Старосинявський комунгосп» Ігоря Федорчука тільки за останній день робочого тижня надійшло більше десяти звернень в.о.старост та жителів з проханням надання допомоги у розгорненні снігових наметів та розчистки вуличних доріг.

ДП «Хмельницькоблавтодор» філія «Старосинявський райавтодор» заключено договір із КП «Старосинявським комунгоспом», згідно якого було розчищено ділянки доріг, які обслуговуються філією (дороги обласного значення). Така процедура практикується не вперше.

Оперативно спрямовано техніку КП «Старосинявського комунгоспу» на проблемні ділянки доріг до сіл Заставці, с.Йосипівка, смт Стара Синява, мікрорайони: Заводський, Христосів, частково Братки, Лисогіря, Баштан. У напруженому ритмі доводилося працювати водіям транспортних засобів, працівникам КП «Старосинявського комунгоспу» - особисто начальнику комунального підприємства Ігорю Федорчуку, працівникам – Володимиру Матіяшу, Ігорю Кривіцькому, Василю Стасюку. Також працівниками комунгоспу організовано прогортання снігу на вулицях Грушевського, Ів.Франка, Шевченка, Мончака, Ватутіна, Лисенка, Пархоменка та ін.

Шавновні мешканці громади! Для оперативного реагування щодо розчистки доріг комунального значення просимо повідомляти за тел. 2-09-16, та моб. 097-746-37-29 про випадки нерозчищення ділянок доріг.


 

КП «Старосинявський комунгосп»