Фото без описуПродовжується планомірна робота з приводу індивідуальних підключень дворів до мережі водопроводів. У Старій Синяві за тиждень знову два пошкодження водопроводу, які ліквідовують працівники водоканалу. Були звернення громадян щодо тиску води у водопроводі, відсутності води на окремих вулицях…

Селищним головою Віталієм Здебським скликано оперативну робочу нараду з приводу налагодження нормального безперебійного водопостачання у смт Стара Синява та населених пунктах громади, де здано в експлуатацію водогони. У роботі наради взяли участь: перший заступник селищного голови Андрій Карпушин, керівники структурних підрозділів виконкому селищної ради – Володимир Мельник, начальник відділу комунального майна, ЖКГ та інфраструктури, Олег Ніколаєць, начальник відділу ДАБК, Ігор Шевчук, начальник юридичного відділу, Петро Постернак, начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій, в.о. директора КП «Старосинявський ЦВК №1» Юрій Лукінов. На нараді детально обговорено проблеми, узагальнено оптимальні шляхи вирішення питань.

Селищний голова Віталій Здебський звернув увагу відповідальних фахівців на оперативну організацію та проведення робіт з індивідуальних підключень дворів до водопроводу в усіх населених пунктах громади, активізувати роботу з цього напрямку. Обговорено питання ціни за один м. куб. води, згідно економічного обґрунтування ціну не потрібно збільшувати.

Наразі у діючій мережі водопроводу в смт Стара Синява (де найбільша кількість абонентів, що користуються централізованим водопостачанням) для безперебійного водопостачання встановлено спеціальне обладнання для регулювання тиску води, що дає можливість нормального водозабезпечення дворів і багатоповерхівок.

Фото без опису

Із 01 травня 2019 року комунальним підприємством «Старосинявський ЦВК №1» будуть проводитися індивідуальні підключення домогосподарств до нової мережі водопроводу. Термін підключення – до 01 жовтня 2019 року, з цієї дати постачання води до «старого» водогону буде припинено. З приводу вирішення питань з індивідуальних підключень до водопроводу звертайтеся до КП «Старосинявськйи водоканал №1» за адресою: смт. Стара Синява, вул. Толстого, 17. Тел. 2-07-26, в.о. дирктора підприємства Юрія Івановича Лукінова, моб. тел. 067-687-02-67.

Комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» просить вибачення жителів вул. Грушевського (смт. Стара Синява) за незручності у зв’язку з проведенням аварійних робіт на вуличних мережах водопостачання.

 

Прес-служба ОТГ.