Фото без описуЗ метою надання медичної допомоги жителям громади працівниками КНП «Старосинявський ЦПМСД» селищної ради відбувся виїзд в Пилявську амбулаторію загальної практики сімейної медицини для надання медико-консультативної допомоги мешканцям сіл Пилява, Олексіївка, Олександрівка, Миколаївка та Вишневе, котрі обслуговуються цієї амбулаторією. Роботу очолювала сімейний лікар Старосинявської АЗП/СМ Валентина Кицун, в складі бригади працювали також сімейні медсестри Пилявської АЗП/СМ Дашковська А.О., Баць Н.Г., Бондар С.М. У ході заходу медичними працівниками оглянуто понад 55 чол., в тому числі 12 дітей; проведено лабораторні та діагностичні обстеження.

Мета виїзду: компенсувати відсутність сімейного лікаря в Пилявській АЗП/СМ (нагадуємо, що вихід лікаря-інтерна заплановано на серпень 2019 року).

Адміністрація КНП «Старосинявський ЦПМСД» планує проводити такі виїзди щотижнево не лише в Пилявській АЗП/СМ, а й у віддалені фельдшерські пункти. З метою збереження принципу доступності первинної медичної допомоги для жителів усієї Старосинявської громади.

 

Старосинявський ЦПМСД