Фото без описуУ залі засідань відбулося спільне засідання двох депутатських комісій: перша - з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища (голова А.Лакуста) та друга - з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту (голова Г.Симчишина).

Засідання провела за дорученням депутатів Симчишина Галина Григорівна.

На комісіях депутати обговорили детально усі питання, що виносяться на 42-гу чергову сесію селищної ради, внесли свої пропозиції та вивчили проекти рішень. У роботі комісій взяли участь: селищний голова Віталій Здебський, перший заступник селищного голови Андрій Карпушин, секретар селищної ради Наталія Гарник, керуючий справами апарату селищної ради Оксана Бондарчук, керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів селищної ради.

Детально обговорено проект рішення «Про бюджет Старосинявської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік», земельні питання, фінансування, що спрямовується на ремонтні роботи доріг місцевого значення, на створення сміттєзвалищ, більше 30 тис. грн. додається на підтримку хворих (гемодіаліз).

Депутати узгодили всі питання, що виносяться на порядок денний 42-гої чергової сесії селищної ради.

Фото без опису

 

За результатами роботи спільного засідання

депутатських комісій.