Фото без опису28 грудня 2018 року відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, яке відкрив та провів заступник голови комісії Кондратюк В.О.

На порядок денний винесено одне питання: погодження проекту розпорядження селищного голови «Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік».

Участь в роботі комісії взяли сім членів комісії із десяти, а також секретар селищної ради Гарник Н.І., начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Пузирук О.М.

Заступник начальника управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Гноянко І.С. доповіла, що відповідно до розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації № 891/2018 від 20.12.2018 року та службових розпоряджень Департаменту фінансів Хмельницької обласної державної адміністрації №109 та №110 від 26.12.2018 року було передбачено субвенцію з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері освіти за рахунок коштів освітньої субвенції в сумі 500000,00 гривень.

Дані кошти направленні головному розпоряднику коштів селищного бюджету відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради, а саме на:

  • оснащення опорних закладів освіти засобами навчання та обладнанням для кабінетів природничо–математичних предметів в сумі 400000,00 гривень.
  • придбання обладнання для оснащення ресурсних кімнат у закладах загальної середньої освіти, де діють інклюзивні та/або спеціальні класи, насамперед в опорних закладах освіти та в закладах освіти з найбільшою кількістю учнів з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних та/або спеціальних класах, відповідно до переліку, затвердженого Міністерством освіти і науки в сумі 100000,00 гривень

Депутатська комісія погодила проект розпорядження селищного голови «Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік» з подальшим затвердженням на сесії селищної ради.