Фото без описуУ селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський. Розглянуто ряд актуальних питань.

  • Про відповідального за здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, інформувала Світлана Лакуста, заступник селищного голови. Наголосила, що в разі виявлення насильства, заявник має інформувати відповідні служби – працівників поліції, ЦСССДМ, селищну раду, щоби запобігти таким явищам у суспільстві.
  • Про видачу дублікату свідоцтва про право власності на нерухоме майно за  адресою: смт. Стара Синява вул. Вінниченка; Про видачу дублікату свідоцтва про право власності на нерухоме майно за  адресою: смт. Стара Синява вул. Заводська, 32 кв. № 7; Про видачу дублікату свідоцтва про право власності на нерухоме майно за  адресою: смт. Стара Синява вул. Миру (бувша Радянська), 52; Про зміну статусу квартир двоквартирного житлового будинку та присвоєння поштових адрес в смт. Стара Синява Старосинявського району Хмельницької області; Про зміну статусу квартири одноквартирного житлового будинку та присвоєння поштової адреси в смт. Стара Синява Старосинявського району Хмельницької області – інформувала Людмила Стегніцька, завідувач сектору архітектури, містобудування виконкому селищної ради. Розглянуто блок питань про уточнення поштових адрес. Уточнено та обговорено проблемні питання адрес з метою належного упорядкування документів на право власності, для видачі довідок на оформлення субсидії та ін.
  • Про комісію з питань приймання відомчого житлового фонду в комунальну власність розповів начальник юридичного відділу апарату селищної ради Ігор Шевчук. Наголосив на відповідній законодавчій процедурі, на підставі положення потрібно створити комісію , вивчити та винести це питання на сесію селищної ради, взяти будинок в комунальну власність селищної ради і тоді рішеннями сесії передати у власність.
  • Про затвердження актів обстеження зелених насаджень та надання дозволу на зріз дерев на території Старосинявської селищної ради, доповідав: Осадчук Дмитро, головний спеціаліст відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради. Погоджено із в.о. старост зріз аварійних дерев у селах Заставці та Пасічна (територія ДНЗ).
  • Про затвердження висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, повідомила Світлана Лакуста, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Селищний голова В.Здебський підбив підсумки роботи виконкому. Зауважив на дотриманні належного теплового режиму в школах громади, лікарні; виконавській дисципліні керівників комунальних підприємств та установ селищної ради, вчасному інформуванні важливих питань діяльності різних сфер. З кожним керівником комунальних установ, в.о. старости обговорено проблематику завершення робіт з ремонту, утеплення, виконання робіт з реконструкції водопроводів другої черги у селах; завершення ремонту дорожнього покриття в с.Адамполі, ремонту криниць громадського користування, виконання певних видів робіт у співпраці з інвесторами, робіт з освітлення населених пунктів.

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.