Фото без опису30 листопада 2018 року відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, яке відкрив та провів голова комісії Лучіцький Олег Іванович. Участь в роботі комісії взяли вісім членів комісії із десяти, а також секретар селищної ради Гарник Н.І., начальник управління фінансів виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Кузьмич М.М., заступник начальника управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Гноянко І.С..

На порядок денний винесено одне питання: Про погодження проекту розпорядження селищного голови «Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік».

Заступник начальника управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Гноянко І.С. доповіла, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 07.11.2018 року № 867 - р «Деякі питання розподілу у 2018 субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально – економічного розвитку окремих територій» потрібно внести зміни до дохідної та видаткової частин селищного бюджету.

Направити дані кошти в сумі 1225100,00 гривень головному розпоряднику коштів селищного бюджету: відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради на виконання інвестиційних проектів в рамках здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, а саме

капітальний ремонт будівлі (термомодернізація) Старосинявського ДНЗ №1 «Зернятко» по вул. Грушевського, 21 в смт. Стара Синява Старосинявського району Хмельницької області).

Депутатська комісія погодила проект розпорядження селищного голови «Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік» з подальшим затвердженням на сесії селищної ради.