У селищній раді   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, яке провела заступник голови адміністративної комісії Оксана Олександрівна Бондарчук. Участь в роботі комісії взяли 6  членів комісії із 11.  

Фото без опису

Адмінкомісія за участю в.о. старост розглянула 10 протоколів, які надійшли від Старосинявського відділення поліції, Борщівського ВП Чортківського ВП ГУ НП в Тернопільській області; чотири протоколи, складених головними спеціалістами відділу контролю за благоустроєм Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації та Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

Секретар адмінкомісії Галина Паращина ознайомила присутніх із змістом протоколів та характеристиками на правопорушників. Більшість протоколів були про адмінправопорушення, що в основному стосувалися порушень правил благоустрою, штрафування за торгівлю без дотримання правил торгівлі, вживання спиртного на робочому місці.

Члени адмінкомісії взяли до уваги  характеристики правопорушників,  внесли свої пропозиції, які головуюча поставила на голосування. Комісією  складено 7 постанов про правопорушення  на загальну суму більше 1200  грн., іншим надано попередження.

Згідно ст. 152 КпАп порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (мінімальний штраф – 340 грн.) і на посадових осіб – суб’єктів підприємницької діяльності - від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прес-служба ОТГ.