Фото без опису2018 рік проголошено роком розвитку сільської медицини. 31 грудня 2017 року набув чинності закон №7117 «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування в сільській місцевості» особливо на віддалені села району.

З метою надання медичної допомоги жителям Старосинявської об’єднаної територіальної громади 21.11.2018 року працівниками КНП «Старосинявський ЦПМСД» відбувся виїзд в села Івки, Мисюрівка, Харківці для надання медико-консультативної допомоги мешканцям цих населених пунктів. Роботу очолювала сімейний лікар Пасічнянської АЗП/СМ Чирва Н.В., крім того в складі бригади також працювали завідуюча ФП с.Мисюрівка Загоруйко Н.В., завідуюча ФП с.Івки Бортник Н.В.

У ході заходу медичними працівниками було оглянуто понад 450 жителів сіл в тому числі 20 дітей; проведено лабораторні та діагностичні обстеження. За умови достатніх ресурсів подібні виїзди плануються проводити регулярно в різних населених пунктах громади.

Крім, того з метою роз’яснення необхідності і важливості підписання декларації з сімейним лікарем, проведена бесіда з мешканцями сіл у форматі питання-відповідь.

Ще раз, нагадуємо усім жителями громади! До кінця листопада вам потрібно підписати декларацію із сімейним лікарем, щоб ви гарантовано могли отримати доступну, якісну та безкоштовну медичну допомогу!

Фото без опису

 

Старосинявський ЦПМСД.