Фото без описуЗапеклий шаховий турнір відбувся в мальовничому селі Адампіль. Щорічні міжрайонні змагання на чорно- білих клітинах проходять на свято села, яке святкується в день пам’яті пророка Іллі. Тут мешкають трудолюбиві і гостинні люди, вони вміють як завзято працювати так і весело відпочивати.

У селі проживає багато обдарованої молоді, яка полюбляє спорт. Після футболу, головним видом спорту тут є шахи!

Ось і цього чудового серпневого дня двохкруговий шаховий бліц турнір зібрав найсильніших шахістів Старосинявського та Летичівського районів.

Спочатку майстер клас для юних учасників змагань продемонстрували педагоги-шахісти Олександр Брищук та Григорій Чорноус, які постійно займаються спортом з молоддю. Після його завершення в бій вступили дорослі…

В два круги за правилами бліц турніру пройшли шахові баталії.

У безкомпромісній цікавій боротьбі перше місце здобув Юрій Олійник (смт. Летичів), друге та третє місця в шахістів із Старої Синяви Петра Дмитришина та Валерія Мельника.

Від спонсорів свята: ТОВ «Елеваторбудінвест» (директор Титарчук М.А)., ТОВ «Агрохімпродукт» (директор Рибалко О.І.), АП НВП «Візит» (директор Юрчишин М.В.), переможців шахового турніру нагороджено цінними подарунками. Решта учасників отримали неоціненний досвід, атмосферу дружнього відпочинку та гарний настрій.

Фото без описуФото без опису

 

Суддя шахових змагань ІІ категорії

М. Горбач.