Фото без описуСелищний голова Віталій Здебський провів виїзне засідання виконавчого комітету в залі Старосинявського НВК, участь в роботі котрого взяли члени виконкому, депутати селищної ради, працівники структурних підрозділів селищної ради та комунальних установ. Розглянули питання:

1.Про затвердження проектів, що реалізуються за рахунок субвенцій державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році. Доповідав: Постернак Петро Іванович – начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій виконавчого комітету селищної ради.

2. Про схвалення проекту рішення «Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік». Доповідала: Кузьмич Мирослава Михайлівна – начальник управління фінансів виконавчого комітету селищної ради.

3. Про взяття на квартирний облік. Доповідала: Міщишина Леся Богданівна - головний спеціаліст відділу економіки, торгівлі та інвестицій виконкому селищної ради.

4. Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Старосинявської селищної ради. Доповідала: Лакуста Світлана Віталіївна - заступник селищного голови питань діяльності виконавчих органів ради.

Фото без опису5. Про затвердження Положення про порядок видачі довідок громадянам, які зареєстровані або проживають на території Старосинявської селищної ради в новій редакції. З метою спростити видачу довідок жителям громади на виконкомі прийнято рішення врахувати моменти, у разі відсутності документів, вказаних в положенні, видавати довідки за наявними обліковими документами. Доповідав: Шевчук Ігор Степанович – начальник юридичного відділу апарату селищної ради.

6. Про розгляд звернень громадян у виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради за перше півріччя 2018 року. За півріччя в.о. старост прийнято майже 2000 громадян, надано консультації та роз’яснення, видано більше 6 тисяч довідок, вчинено 755 нотаріальних дій. Доповідала: Бондарчук Оксана Олександрівна –керуюча справами апарату селищної ради

7. Про уточнення поштових адрес (с.Йосипівка).

8. Про уточнення поштових адрес (с.Уласово-Русанівка).

9. Про уточнення поштових адрес (смт Стара Синява).

10. Про уточнення поштової адреси (с.Адампіль).

Фото без опису11. Про встановлення тимчасових споруд. Доповідала: Стегніцька Людмила Петрівна – завідувач сектору архітектури, містобудування виконкому селищної ради.

12. Про прийняття на обслуговування до територіального центру. Зареєстровані заяви громадян на надання платних послуг працівниками Терцентру, такі як пошиття одягу, оформлення субсидій, інші види робіт. Доповідала: Лакуста Світлана Віталіївна - заступник селищного голови питань діяльності виконавчих органів ради.

На завершення виконкому селищний голова В.Здебський підвів підсумки роботи. Присутні на засідання виїхали на об’єкти, де ведуться ремонтні роботи в Старосинявському НВКК та КП «Старосинявська ЦРЛ», проблемні об’єкти – каналізаційні споруди на вул. Толстого, та обговорено роботу «очисних».

Відділ організаційно-кадрової роботи.