Правила реєстрації місця проживання

Правила реєстрації місця проживання

Постановою від 2 березня 2016 року № 207 Кабмін затвердив Правила реєстрації місця проживання та Порядок передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічний реєстр. У Правилах йдеться, що реєстрація / зняття з реєстрації місця проживання / перебування здійснюється виконавчим органом сільської, селищної або міської ради, сільським головою (у разі коли відповідно до закону виконавчий орган сільської ради не створено) на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці, на яку поширюються повноваження відповідної сільської, селищної або міської ради.

ЗА ПРОЕКТОМ «РАДА+ГРОМАДА»  ВІДНОВЛЕНО БІЛЬШЕ 15 СЕПТИКІВ

ЗА ПРОЕКТОМ «РАДА+ГРОМАДА» ВІДНОВЛЕНО БІЛЬШЕ 15 СЕПТИКІВ

Більше 15 років на початку вулиці Ватутіна, в центрі Старої Синяви, каналізаційна система знаходилась в неналежному стані, а нечистоти підтоплювали житловий будинок. Не кращою видалася ситуація  і на вулиці Івана Франка біля будинку №9, де протягом 10 років  не ремонтували каналізаційні споруди.  За ініціативи  голови об’єднаної територіальної громади  Віталія Едуардовича Здебського, начальника Старосинявського РС  ДСНС України в Хмельницькій області Валентина Матіяша було організовано ремонтні роботи з відновлення даних споруд.

ТРИ ДНІ ДО ГОЛОВИ ГРОМАДИ ЗВЕРТАЛИСЯ ГРОМАДЯНИ ЩОБИ  НАДАТИ  ПІДМОГУ В ЛІКВІДАЦІЇ СТИХІЙНИХ ВИПАДКІВ

ТРИ ДНІ ДО ГОЛОВИ ГРОМАДИ ЗВЕРТАЛИСЯ ГРОМАДЯНИ ЩОБИ НАДАТИ ПІДМОГУ В ЛІКВІДАЦІЇ СТИХІЙНИХ ВИПАДКІВ

20 липня 2016 року  МНС-ники  продовжували ліквідовувати наслідки  стихії. Починаючи із 17 липня по 20 липня 2016 року до голови громади Віталія Здебського зверталися  мешканці громади з проханням надати підмогу у ліквідації наслідків стихійних випадків.

Відділ реєстрації місця проживання фізичних осіб діє при селищній раді

Відділ реєстрації місця проживання фізичних осіб діє при селищній раді

Рішенням №36 6-ї сесії  Старосинявської селищної ради VII  скликання від 17.05.2016 Затверджено  Положення про відділ реєстрації місця проживання фізичних осіб виконавчого комітету Старосинявської селищної ради".

Старосинявська молодь  виборола призове місце  в обласному етапі конкурсу «Сокіл-Джура»

Старосинявська молодь виборола призове місце в обласному етапі конкурсу «Сокіл-Джура»

Нещодавно завершився  обласний етап  військово-патріотичної гри  «Сокіл-Джура»,  який проходив  на території заповідника Самчики. Зі Старосинявської об’єднаної територіальної громади  були представники –команда  молоді  «Характерники»  - Старосинявський НВК.

У селі Травневе дерево впало на будинок

У селі Травневе дерево впало на будинок

18 липня на Старосинявщині пройшла злива, яка супроводжувалася сильним вітром та градом.  О 15 год. 30 хв. на пункт зв’язку частини  34 ДПРП надійшло повідомлення від голови Старосинявської об’єднаної громади Віталія Здебського, що в с. Травневе по вул. Набережній, впало дерево на житловий будинок.

Протягом доби ліквідовували наслідки стихії

Протягом доби ліквідовували наслідки стихії

Із 17 липня ввечері в ніч на 18 липня 2016 року на Хмельниччині стихія наробила лиха в багатьох районах…  На Старосинявщині  протягом доби МНС-ники та працівники РЕМ ліквідовували наслідки липневої негоди: випав град, вітер повалив дерева та зірвав лінії електропередач. Деякі села зранку залишилися без світла, а ввечері 18 липня наслідки стихії були ліквідовані: під керівництвом директора Старосинявського РЕМ Олега Вікторовича Черниша  майже цілодобово працювало 4 бригади, залучено 5 одиниць техніки та 15 осіб працівників РЕМ для відновлення електромереж. Частково були без світла села: Місюрівка, Перекора, Гончариха, Теліженці, Залісся,  вул. Заводська (Стара Синява).

73 роки тому…

73 роки тому…

18 липня – трагічний день в історії села Сьомаки Старосинявської  громади.  Саме 18 липня 1943 року тут відбулися події, про які неможливо забути ніколи – німецькі окупанти спалили 164 двори села Сьомаки, загинуло 184 жителі.  Історичні джерела свідчать. За період з 1942-43 років на каторжні роботи в Німеччину було вивезено 52 молодих здорових хлопців і дівчат. В суботу 17 липня 1943 року в село Сьомаки вступив партизанський загін полковника Мельника, в загоні було багато поранених.

НА НАРАДІ  ОБГОВОРЕНО  НАГАЛЬНІ  ПИТАННЯ

НА НАРАДІ ОБГОВОРЕНО НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ

В залі адмінбудинку  відбулася внутрішня робоча нарада  із керівниками  структурних підрозділів, яку провів  селищний голова Віталій Здебський. Під час наради  заслухано кожного керівника про виконану роботу за тиждень, проаналізовано стан справ та намічено шляхи вирішення проблем, що виникли в процесі роботи.