Не паліть сухостій! ФОТО

Не паліть сухостій!

Рятувальники  Старосинявської громади  наголошують громадянам на протипожежних правилах в природніх екосистемах.

«Точка дотику» НОВИНИ

«Точка дотику»

Міжнародний благодійний фонд «Альянс громадського здоров’я» у співпраці з Всеукраїнською Асоціацією громад  за підтримки Міністерства освіти і науки України, спільно з Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я в Україні за фінансової підтримки Уряду Великої Британії реалізує проект «Точка дотику». Метою проекту є соціальна адаптація та формування навичок, необхідних для повсякденного життя людей, які втратили зір.

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні ліги» розпочато… ФОТО

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні ліги» розпочато…

01 березня 2024 року у Старосинявській громаді продовжились змагання «Пліч-о-пліч шкільні ліги Хмельниччини» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», серед дівчат 9-х класів і молодші з волейболу. Серед команд юних волейболісток, які приймали участь у змаганнях велася запекла боротьба за перемогу. У трійку кращих ввійшли: 

Обговорено кроки в межах руху України до членства в Європейському Союзі НОВИНИ

Обговорено кроки в межах руху України до членства в Європейському Союзі

У четвер, 1 лютого у місті Берлін, Німеччина, відбулась зустріч Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної та Державної міністерки у справах Європи та клімату Німеччини Анни Люрманн. На зустрічі обговорили подальші кроки в межах руху України до членства в Європейському Союзі та підтримку Німеччини на цьому шляху.

Година незламності «10 років російсько-української війни – 10 років боротьби за українську Незалежність» ФОТО

Година незламності «10 років російсько-української війни – 10 років боротьби за українську Незалежність»

28 лютого 2024 року в читальному залі комунального закладу «Старосинявська центральна бібліотека Старосинявської селищної ради» відбулася година незламності «10 років російсько-української війни – 10 років боротьби за українську Незалежність» до десятої річниці російсько-української війни та другої  річниці повномасштабного вторгнення росії на територію України. У заході взяли участь представники органу місцевого самоврядування, військові, волонтери, освітяни та школярі, працівники відділу культури, представники установ і організацій громади.

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні ліги» розпочато… ФОТО

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні ліги» розпочато…

Вчора, 27 лютого 2024 року,  у Старосинявській громаді розпочались змагання «Пліч-о-пліч шкільні ліги Хмельниччини» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Європейський парламент підтримав надання 50 млрд євро в межах UKRAINE FACIKITY (Український фонд) НОВИНИ

Європейський парламент підтримав надання 50 млрд євро в межах UKRAINE FACIKITY (Український фонд)

Вчораі Європарламент схвалив перегляд довгострокового бюджету ЄС – багаторічної фінансової структури. Зокрема, європарламентарі підтримали створення Ukraine Facility (Український фонд) та виділили для його функціонування 50 млрд євро на період 2024–2027 років.

«Україна. Рік 2024» ФОТО

«Україна. Рік 2024»

Під час пресконференції у межах форуму «Україна. Рік 2024» Президент Володимир Зеленський розповів про перспективи щодо озброєння для України, контрнаступ ЗСУ у 2023 році та плани на 2024 рік.