ФОТО

«Україна. Рік 2024»

Під час пресконференції у межах форуму «Україна. Рік 2024» Президент Володимир Зеленський розповів про перспективи щодо озброєння для України, контрнаступ ЗСУ у 2023 році та плани на 2024 рік.

ВАЖЛИВО

Держаудитслужбою виявлено більше мільярда гривень порушень у закупівлях та повернуто кошти до місцевих бюджетів

Держаудитори в Хмельницькій області за 2023 рік виявили 131 млн грн втрат та 1 млрд 248 млн грн порушень у закупівлях. Працівники управління забезпечили відшкодування втрат на суму понад 39 млн грн та попередили порушення закупівель на суму 520 млн грн.

ФОТО

730 днів незламності

У Пасічнянському сільському Будинку культури  відбулася година-реквієм у пам'ять  загиблих односельчан у російсько-українській війні.

ФОТО

Пам'ять свята: нагороди Героям посмертно

Віддаючи шану та вдячність за подвиг і звитягу тих, хто поклав своє життя за наше майбутнє, за дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької районної військової адміністрації, перший заступник Віктор Паламарчук разом  із представниками місцевого ТЦК та СП – начальником 10-го відділу Хмельницького РТЦК та СП  Олександром Горбатюком і селищним головою Віталієм Здебським передали державні нагороди родинам Захисників у  Старосинявській громаді.

НОВИНИ

Два роки повномасштабного вторгнення, 10 років війни…

Шановні жителі громади! Сьогодні 24 лютого 2024 року минає два роки, як Україну охопила війна… Два роки тому, 24 лютого 2022, близько четвертої ранку, російські війська почали повномасштабний наступ на Україну з масованого бомбардування.  Ранок, який змінив нас, але не зламав. Вони думали, що їм буде достатньо трьох днів, щоб Україна підняла руки, Світ не вірив, що ми вистоїмо…

ФОТО

Пам’яті захисників України присвячується…

На центральній площі селища біля Стели пам’яті Героям відбулася поминальна служба із вшанування світлої пам’яті наших земляків - військових Героїв, які загинули в російсько-українській війні.