Фото без описуДорогі жінки, любі наші матері! У неділю, 12 травня, українська спільнота  відзначає День Матері. Це свято – прояв любові до тих, хто подарував нам життя. Тепло маминих сердець завжди залишається з нами, зігріває у дні свят і підтримує в години випробувань.

Ваше покликання – бути матір’ю, а значить, підтримкою, опорою і захистом своїй дитині. Нехай у вашому житті завжди буде присутня гордість за успіхи і досягнення ваших дітей.

Низький уклін та особлива шана матерям наших воїнів-захисників, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя творять нову історію держави. Ми ніколи не забудемо подвигу ваших дітей – новітніх Героїв України!

Дякую за ваше виховання та жертовність, завдяки яким виростають особистості. Особистості, які сьогодні на всіх фронтах боронять нашу державу та її незалежність!

Дякую вам, дорогі наші матері, за ваше велике серце, за недоспані ночі, переживання і молитви, за ваші терпіння і витримку.

Усім вам, наші дорогі мами, сестри, турботливі бабусі, кохані дружини, міцного здоров’я! Поваги і підтримки від дітей, чоловіків та братів, а від Всевишнього - благословення! Зичу вам радості, добробуту, довгих років життя на радість дітям, онукам і правнукам!

  Зі святом  вас!

З повагою,  секретар ради

Олександр ПУЗИРУК