Фото без описуНа території  Адампільського старостинського округу у співпраці старости та мешканців наведено благоустрій  територій та пам’ятних місць в Адамполі і Липках.

Благоустрій у селах – це проблемне питання неодноразово обговорювалося під час засідання виконавчого комітету та нарадах. 

Усі старости, враховуючи свої можливості, взялися наводити благоустрій  прилеглих територій та пам’ятних місць власними силами. 

Спільно із старостою сіл Адампіль, Липки, Перекора Віктором Сосняком жителі старостинського округу організувалися для роботи. Розпочали ще ранньою весною, коли було перше тепло, навели благоустрій біля адмінбудинку в с.Адампіль, благоустрій кладовища в с.Липки.

Кошти на вапно і бітумний лак підвести підмурок у каплиці надав настоятель місцевого храму Руслан Самуляк. Матеріали для благоустрою, придбані за кошти місцевого бюджету, використовуються на благоустрій пам’ятників в центрі села.

Староста Віктор Сосняк та діловод Любов Кучер разом із жителями сіл наводили благоустрій кладовищ та придорожніх смуг: прибрано, пофарбовано та упорядковано прилеглі території. Гарні справи згуртовують. Думка про Перемогу та мирне життя на Україні дають сили і наснаги пережити негаразди сьогодення…

За матеріалами Адампільського старостинського округу