Фото без описуВикористовуючи кожен день погожу весняну пору наводимо благоустрій територій у Старосинявській громаді.

На вихідні  до секретаря ради Олександра Пузирука надійшли звернення щодо оперативної ліквідації стихійного сміттєзвалища у Старій Синяві, яке вийшло за свої межі і поглинуло значну площу та частину проїжджої дороги.

Олександр Миколайович виїхав на місце події, спільно із начальником КП «Старосинявський комунгосп» Ігорем Дроздовським обговорили спосіб загортання території та об’єми робіт.

На сьогодні стихійне сміттєзвалище оперативно ліквідовано.

Керівник КП «Старосинявський комунгосп» Ігор Дроздовський коментує: «Проблема розширення стихійних сміттєзвалищ є кругом, дане сміттєзвалище розширилося аж на проїжджу частину дороги, проїзду фактично не було, транспорт не міг проїхати. Залишилася частина дороги тільки до лісу… Ми задіяли дві одиниці техніки нашого підприємства – бульдозера та КАМАЗа. Ліквідували значну площу сміттєзвалища у Старій Синяві».

Наразі акція «За чисте довкілля» на території Старосинявської громади продовжується і триватиме до 5 травня 2024 року.

Як зазначив секретар ради Олександр Пузирук, що на часі ми повинні об’єднати усі зусилля для вирішення питань благоустрою, незабаром Великдень та поминальні дні, у громаду приїдуть люди з усіх-усюд, важливо навести порядок та лад на територіях.

 

 

За матеріалами КП «Старосинявський комунгосп»