Фото без описуПід таким гаслом 12 квітня 2024 року відбувся огляд-конкурс колективів художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового мистецтва у Старосинявській селищній територіальній громаді.

На подвір’ї Старосинявського ліцею імені О.Романенка членів журі флеш-мобом зустріли здобувачі освіти громади, котрі неперевершено декламували вірші про любов до України.

Конкурс розпочався з перегляду виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, яка була розташована у ліцеї.

Проведено чудову екскурсію по виставці "Молюсь за тебе, Україно", на якій  представлено 120 робіт, у 22 техніках виконання. Цікавими були роботи в усіх представлених техніках. Вихованцями  проведено 9 майстер-класів, персональні виставки: Тетяни та Оксани Савіцьких, Катерини Остраниці.

Концертна програма відбулася у Старосинявському центральному будинку культури "Ритм", котра  представлена 19 різножанровими номерами. Оцінювали наших учасників журі у складі: директора Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Михайла МАРИНЮКА; заслуженого працівника освіти України, заступника директора з навчальної роботи Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Наталії ЖОЛОБОК; методистів відділу Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Оксани МАЄВСЬКОЇ та Олесі ПАСІЧНИК.

До участі у заході  задіяно понад 100 вихованців.

По завершенні концерту до учасників та глядачів зі словами вдячності звернулися заступник селищного голови Надія ВІКАРСЬКА, директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Михайло МАРИНЮК, виконуюча обовʼязки начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури Наталія СИВОПЛЯС.

Підтримати та порадіти успіхам юних талантів прийшли батьки, педагоги та жителі громади.

Захід засвідчив, що у Старосинявській громаді на високому рівні ведеться патріотичне виховання, що спрямовує та наближає нас до Перемоги!

 

За матеріалами відділу освіти, молоді, спорту, культури

виконавчого комітету селищної ради