Фото без описуГромадською організацією «Центр досліджень та консультацій» 04 грудня 2023 року було розпочато Конкурс з відбору сільських і селищних громад Хмельницької області для створення цифрового інвестиційного паспорту громади, який завершився 20 грудня.

До участі у Конкурсі важливим було наявність інвестиційного паспорту громади, написання мотиваційного листа та заповнення відповідної заявки з описом критеріїв нашої громади.

Метою участі у даному конкурсі є створення сприятливого інвестиційного клімату, залучення коштів потенційних інвесторів в громаді. Інвестиційна привабливість громади. Такий паспорт потрібен для швидкого представлення інвестиційної інформації громади.

По завершенню 6 громад Хмельниччини були відібрані для створення цифрового інвестиційного паспорту (Крупецька, Білогірська, Теофіпольська, Новоушицька, Ярмолинецька та Старосинявська).

Вчора, 8 лютого 2024 року, відбулась фокус-група з представниками Проекту "Цифрові рішення для сталого розвитку громад" для напрацювання потреб бізнесу і громадян щодо створення цифрового інвестиційного паспорта.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Відділ економічного розвитку, торгівлі та інвестицій

виконавчого комітету селищної ради