Фото без описуЦентр надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради завжди відкритий для співпраці з колегами. Цього тижня селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ та колектив Центру надання адміністративних послуг зустріли представників Волочиської міської ради.

З робочим візитом завітали міський голова Костянтин ЧЕРНИЧЕНКО та керівник Центру надання адміністративних послуг Віта ЧОРНЯК. Під час зустрічі вони ознайомилися з діяльністю нашого ЦНАП та організацією роботи з надання адміністративних послуг сервісного центру МВС. Сервісні послуги МВС користуються популярністю у населення, адже здійснити обмін посвідчення водія чи зареєструвати транспортний засіб у зручному ЦНАП за місцем мешкання громадянам до вподоби. Це швидко, зручно та сучасно!

Обговорено актуальні питання та практичні аспекти обміну посвідчення водія, а також реєстрацію нових транспортних засобів. Розглянуто ряд питань та проектів, що сприятимуть покращенню обслуговування жителів громад в сфері надання адміністративних послуг.

Обмін інформацією, знаннями та досвідом дозволить адміністраторам ЦНАПів якісно виконувати свою роботу на благо територіальних громад.

Дякуємо колегам за довіру і сподіваємось, що наш досвід стане гарним поштовхом та натхненням у запровадженні нових послуг.

Керівник ЦНАП Наталія КУЦОКОНЬ