Фото без описуСьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало  4-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації  у вирішенні особистих і робочих питань. Розглянуто 2 особистих звернення, два робочих.

  • Жителька с.Мисюрівка звернулася до селищного голови з приводу виділення регулярної допомоги на  спеціальне лікування дитини з особливими потребами;
  • діловод с.Сьомаки порушувала питання оформлення майнових паїв;  
  • мешканка с.Пасічна звернулася до селищного голови з приводу роз’яснення питання оформлення городу, який вона обробляє багато років по сусідству;
  • під час прийому громадян обговорено питання роботи органу місцевого самоврядування, що стосуються мобілізаційної роботи, підтримки та допомоги ЗСУ.

Участь  у вирішенні та обговоренні питань взяли: перший заступник селищного голови Олександр Попик, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Оксана Бондарчук, головний спеціаліст цивільного  захисту, мобілізаційної  та  оборонної  роботи апарату  селищної ради Володимир Кондратюк.

Усі питання обговорено під час прийому громадян, доручено службам відповідно до виконання ними своїх функціональних обов’язків  взяти під контроль вирішення актуальних для громадськості питань, надано роз’яснення та консультації.

Фото без опису

 

За матеріалами  прийому громадян.