Фото без описуКрок за кроком 2024 рік вступає у свої володіння. Мешканці громади продовжують згуртовуватися для допомоги землякам на передовій фронту.   Кожен з нас сподівається на мирне небо над Україною та добро і мир в кожній домівці.

З такими  думками та побажаннями Миру і Добра  працівники культури разом із  директором Олексіївського сільського Будинку культури  Анжелою Загоруйко, жителями Пилявського старостинського округу при активній підтримці небайдужих аматорів  дарували місцевим мешканцям  Різдв'яну коляду, співали щедрівок. Мешканці с.Олексіївки намагалися підтримати аматорів, адже  всі зібрані кошти за коляду в сумі  28 000 грн передали на допомогу ЗСУ.

«Сьогодні ми долучаємося до волонтерської допомоги, плетемо маскувальні сітки, заливаємо окопні свічки, в'яжем теплі шкарпетки. Велика подяка небайдужим жителям села! Усе зібране і необхідне на фронті передаємо на потреби ЗСУ»,- розповідають в Олексіївці.

Колядники щиро дякують всім, хто долучився до збору коштів! Нехай оберігає Ангел-Охоронець наших воїнів, витримки і сил усім в тилу!

За матеріалами  Старосинявського центрального Будинку культури