Фото без описуНайзаповітніше бажання  нашого земляка-військового, ветерана АТО/ООС Миколи Гука було озвучене під час зустрічі із селищним головою Віталієм Здебським, котрий передав захиснику Грамоту Хмельницької обласної ради за сумлінне виконання військового обов’язку, самовіддане служіння українському народові, вагомий особистий внесок у забезпечення обороноздатності держави, активну участь у військово-патріотичному  вихованні молоді та високий професіоналізм.

Микола Анатолійович ГУК – головний сержант, командир 631-го Гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону окремої танкової бригади  веде лінію захисту країни ще з 2014 року.

Відзначився хоробрістю, відважністю, цілеспрямованістю та  успішним веденням  службових завдань на фронті – Донецький напрямок: Волноваха, Мар’янка, де отримав поранення; Харківському напрямку: Барвінкове, Ізюм, Куп’янськ, Великий Бурлук, за що отримував різні державні подяки та нагороди.

Під час несення військової служби потрапив на заміноване поле своєю, як він каже, «саушкою», «… ми дивом залишилися живими, коли техніку підкинуло на кілька метрів у висоту…».

Микола Гук – наш земляк із Старої Синяви, навчався у Старосинявській ЗОШ І-ІІ ст. №1, здобув спеціальність токаря у Старокостянтинівському училищі №1, працював токарем у місцевому колгоспі с.Уласово-Русанівка. Продовжував трудитися в Києві, Харкові на Харківському механічному заводі ім.Малишева. Служив і продовжує службу. Прибув у відпустку. Найзаповітніше побажання землякам: «Хай повертаються усі живими-здоровими до своїх родин з Перемогою! Тримайтеся, хлопці! Україна вистоїть!»

За матеріалами зустрічі