Фото без описуУ цей важкий для всіх час донати на підтримку ЗСУ сьогодні вже стали невід'ємною частиною життя кожного українця. У різдвяні свята ми не могли залишатися осторонь і просто спостерігати, адже наші захисники потребують допомоги. Дякуючи нашим ППО ми змогли привітати кожного жителя села. Колядуючи на потреби ЗСУ, бажали перемоги, миру, здоров'я та благополуччя родинам. Під час колядування вдалось зібрати 40 тисяч гривень!

Також жителі Новосиняавського старостинського округу активно долучилися до виготовлення окопних свічок. Звіт про використання коштів, які були зібрані на парафін для окопних свічок та коштів зібраних під час колядування: залишок коштів на парафін 13950 грн.

Закуплено 25 кг. парафіну вартість 2900 грн.
40 кг. парафіну надано безкоштовно за сприяння депутатів Хмельницької обласної ради Вадима Лозового та Уляни Ткаченко, депутата Старосинявської селищної ради Василя Олійника, 25 кг. парафіну передала наша землячка Кривицька Ольга Романівна.

Виготовлено та передано захисникам близько 250 окопних свічок.
5 тис. грн. передано на лікування для нашого односельчанина Табуленка Дмитра. Бажаю якнайшвидшого одужання.
20 тис. грн. перераховано на обладнання для FPV дронів підрозділу нашого земляка Гайдамаки Максима.
Залишок коштів 31200 грн.

Безмежна подяка всім жителям села.

Дорогі односельчани,  щиро дякую всім вам за той внесок, який ви робите для наближення  перемоги України. Приємно, що у нашому селі добрі та дружні люди, які знаходять час допомогти та постійно долучаються до збору продуктів харчування, виготовлення окопних свічок, проведення ярмарок на допомогу ЗСУ.

Хай Бог посилає вам міцне здоров'я, мирного неба та благополуччя.

Нехай ті хто зараз далеко, повернуться додому живими. Бажаю, щоб у 2024 році ми всією країною святкували перемогу. Це буде день радості, скорботи та пам'яті одночасно.

Нехай швидше настане бажана дата, та вся родина знову збереться разом.

Підтримуємо ЗСУ! Віримо в ЗСУ! Якби важко нам не було. Разом до ПЕРЕМОГИ!!!

Віталій СИНИЦЯ, староста 
Новоосинявського старостинського округу.