Фото без описуЗахищаючи Батьківщину від ворога, загинув на фронті  наш земляк із села Пасічна Юрій Вікторович Алєксєєв на  Бахмутському напрямку.
Страшна звістка  сколихнула нашу громаду…

Алєксєєв Юрій Вікторович народився 26 лютого 1984 року в с. Пасічна Старосинявського району, Хмельницької області. 

У 2001 році закінчив Пасічнянську ЗОШ I-III ступенів. 

З 2002 по 2003 р.р. – проходив строкову службу в м.Броди, Львівської області. 

Після строкової служби вирішив присвятити своє життя служінню українському народові. 

Тому в 2004 році – вступив до Чернівецького училища професійної підготовки працівників міліції УМВС України. Після закінчення якого почав працювати у Хмельницькому міському відділі УМВС. 

У 2009 році – закінчив Хмельницький інститут соціальних технологій вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» за спеціальністю «Правознавство» і здобув кваліфікацію юриста. 

З 2013 року – працював поліцейським в РПСПОП (Рота патрульної поліції особливого призначення) «Богдан» ГУНП в Хмельницькій області, у складі якої з 2016 року по 2018 рік – безпосередньо брав участь в Антитерористичній операції, забезпечення її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України в районах проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областях. 

У 2019 році – брав участь в здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії російської федерації безпосередньо у Донецькій та Луганській областях. 
Відзначений нагородами: нагрудний знак «5 років РПСПОП «Богдан» (За гідне виконання громадського та військового обов’язку під час Антитерористичної операції та операції об’єднаних сил), медаль Ветеран Війни (Учасник бойових дій), відзнака Президента України «За участь в Антитерористичній операції». 

З 2020 року по 2023 рік – працював в Службі судової охорони на посаді заступника командира взводу охорони. 

З березня 2023 року – добровільно став на захист країни у складі штурмового полку Національної поліції України «Сафарі» Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють». 

Вірний військовій присязі поліцейського, у бою за нашу Україну та мир, віддав найцінніше - своє життя, маючи ще безліч планів та нездійснених мрій. 

06 вересня 2023 року поблизу населеного пункту Курдюмівка, Бахмутського району, Донецької області загинув інспектор взводу старший лейтенант поліції, Алєксєєв Юрій під час виконання бойового завдання. 

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття  матері Лідії Михайлівні Алєксєєвій, сестрі Валентині Лановій, сину Назару, племінниці Ірині та  усій  родині Героя, рідним і близьким.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом.

... Низький уклін нашому Герою. Родині сил витримати цей невимовний біль.

Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої вічно живуть у наших серцях!