Фото без описуСьогодні 10 листопада 2023  року розпочато співпрацю та роботу Старосинявської селищної ради із Летичівським відділом  ДРАЦС у Хмельницькому районі Хмельницької області   щодо виконання делегованих повноважень в сфері державної реєстрації актів цивільного стану та прийому документів на повторну видачу свідоцтв та витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян, реєстрації народження в рамках комплексної електронної публічної послуги «єМалятко» через адміністраторів ЦНАП.

 Так, Відділом державної реєстрацї актів цивільного стану та місця проживання Старосинявської селищної ради цього дня:

  • зареєстровано 3 актових записів про смерть;
  • прийнято 1 заяву на державну реєстрацію шлюбу та одночасно зареєстровано шлюб (скорочення місячного терміну у зв‘язку із наявністю поважної причини).

   Адміністраторами ЦНАП Старосинявської селищної ради прийнято:

  • 2 заяви щодо державної реєстрації народження в рамках комплексної електронної публічної послуги «єМалятко»;
  • 4 заяви щодо видачі витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян. Дані заяви подані на опрацювання Летичівському ВДРАЦС.

Керівником Летичівського ВДРАЦС Л.Віхтюк та її заступником О.Тойтер було надані усі необхідні методичні рекомендації та проведено навчання щодо застосування практичних аспектів державної реєстрації актів цивільного стану працівникам вищезазначених відділів.

Зроблена робота доводить, що якщо у сторін спільна мета - результат неодмінно буде позитивним!

За матеріалами  ЦНАП