Фото без описуУ селищній раді відбулося засідання комісії по підготовці та проведенню конкурсу на перевезення  пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Старосинявської територіальної громади.

Під час засідання опрацювали конкурсні пропозиції, які надійшли для проведення конкурсу на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Старосинявської територіальної громади. Найменування перевізників-претендентів: 1)Приватне підприємство «Транс-Алекс» (подало на конкурс лише одне підприємство).

Голова конкурсної комісії Андрій КАРПУШИН зауважив, що  засідання проводиться відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року № 1081, затверджених Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, інших нормативних документів, які регулюють організацію та здійснення пасажирських перевезень на автобусних маршрутах загального користування.

Оскільки надійшла лише одна конкурсна пропозиція від одного перевізника ПП «Транс-Алекс», перенесення строків проведення конкурсу не впливає на об’єктивність визначення переможця та не призводить до порушення прав учасників конкурсу.

Ухвалили: на об’єкті конкурсу №1 автобусному маршруті «Стара Синява – Пилявка» визнати переможцем перевізника ПП «Транс-Алекс».

На інші маршрути переможця не визначено через відсутність конкурсних пропозицій. 

 

За матеріалами конкурсу.