Фото без описуАгенція регіонального розвитку Хмельницької області інформує про конкурс грантів «Курс на Незалежність», організований завдяки партнерству українського бізнесу та Уряду Німеччини: Федерального Міністерства економічної співпраці та розвитку (BMZ), німецького банку розвитку DEG та Агропромислового холдингу «Астарта-Київ».

Партнером з впровадження є Благодійна організація «Благодійний фонд «Повір у себе».

Передбачено підтримку 100 бізнес-ідей на придбання обладнання, матеріалів на

суму до 20 000 євро.

Головна мета конкурсу:

  • посилення локального малого виробництва;
  • покращення економічного благополуччя вразливих категорій мешканців громад, з включенням та інтеграцією в локальну економічну діяльність;
  • забезпечення продовольчої безпеки в умовах війни та післявоєнного відновлення України.

 

Для участі у першому етапі конкурсу потрібно до 12 жовтня 2023, 18:00 заповнити анкету за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/15Bnw_NmFkdmTYHrF1N7cKwChHc0ZsgpG6bFchtSfDRo/viewform?edit_requested=true

Участь у конкурсі можуть брати виключно фізичні особи-підприємці та юридичні особи (надалі підприємство), що були зареєстровані/перереєстровані щонайменше до 25 червня 2023 року на підконтрольній Україні території.

Перевага надаватиметься мікропідприємствам, що мають бізнес із підготовки та переробки харчової продукції та готові в рамках конкурсу створити 3 додаткових робочих місця для вразливих категорій населення, зокрема для:

  • внутрішньо переміщених осіб,
  • членів родин військовослужбовців,
  • осіб з інвалідністю,
  • жінок, що постраждали від домашнього чи гендерно-обумовленого насильства.

 

Важливо! Брати участь у проєкті можуть жителі територіальних громад Полтавської, Хмельницької, Вінницької, Житомирської, Харківської, Чернігівської та Тернопільської областей. Перш ніж заповнювати анкету, переконайся, що твоя громада є учасником!

З деталями конкурсу можна ознайомитись у Положенні за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1f0N8tDX2jnDtyPJHynHBeIrbCskH93qd/view

Контакти організаційного комітету: independence.project.2023@gmail.com.

У разі необхідності Агенція регіонального розвитку Хмельницької області готова надати консультації щодо заповнення заявок.

Контактна особа: Міщинська Марина – менеджерка Агенції регіонального розвитку Хмельницької області, +380935127083, ard.khm.org@gmail.com.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Відділ економічного розвитку, торгівлі та інвестицій