Фото без описуЗ нагоди свята Знань до  Заставецької філії Старосинявського ліцею ім.О.Романенка  завітали  представники групи компаній “Енселко - Агро” з приємною та очікуваною подією – вручили сертифікат на отримання холодильника із вмісткою морозильною камерою для харчоблоку закладу та подарунки для першокласників.

У рамках співпраці із селищною радою – соціальних угод представники ТОВ «Енселко-Агро» вручили гарні та необхідні подарунки з нагоди Дня знань. Холодильник вкрай необхідна покупка, адже зберігання сирої продукції  з дотриманням санітарних норм є одним з найважливіших етапів в організації шкільного харчування. Приємною несподіванкою були і дарунки для найменших відвідувачів школи.

Старосинявська селищна рада, педагогічний колектив та здобувачі освіти висловлюють щиру подяку керівництву та менеджерам компаній “Енселко - Агро” за те, що у такий нелегкий час розуміють та переймаються проблемами  освітнього закладу, завжди готові сприяти їх вирішенню, роблять це доброзичливо та від щирого серця.

З нагоди Дня знань Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради оголосив подяку старшому менеджеру компанії “Енселко - Агро”  Вадиму Олександровичу Муравському за вагомий внесок у підготовку закладу освіти до нового навчального року.

За матеріалами Заставецької філії