Фото без описуСелищний голова Віталій Здебський зустрівся із  працівниками поліції з нагоди професійного свята - Дня поліцейського офіцера громади.  Вітання приймали люди, котрі стоять на першій лінії охорони правопорядку в містечку і селах.

  Проєкт, який стартував п’ять років тому, нині на сто відсотків довів свою актуальність й ефективність. Центральний регіон України став другим в країні, де розпочалася робота поліції у такому форматі.

- Поліцейський офіцер громади - це нова форма організації діалогу правоохоронців з громадою, одна із важливих складових децентралізації влади. Старосинявська громада  активно долучилися до цього проєкту й нині з гордістю можна констатувати, що є гарна співпраця місцевого населення, поліцейських офіцерів громади та представників місцевого самоврядування на місцях. Зрозуміло, що триває війна, зрозуміло, що маємо надскладні виклики, але ми повинні дбати й про те, аби люди, які мешкають у тилових населених пунктах, почувалися захищеними від протиправних посягань. В зоні уваги поліцейських офіцерів громади не лише правоохоронна діяльність, а й питання розвитку територій, робота з внутрішньо переміщеними особами та інше. Ви робите свою роботу високопрофесійно, за що вам величезна подяка,- наголосив під час вітання селищний голова Віталій Здебський.

  Старосинявський селищний голова привітав працівників поліції та вручив грамоти Старосинявської селищної ради за наполегливу працю, сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, високі показники в роботі та з нагоди святкування професійного свята, нагородивши:
Литвинюка Михайла Івановича  – капітана  поліції, поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області;
Майданевича Олександра Леонідовича  -капітана поліції, поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області;
Хоменка Сергія Ігоровича – старшого лейтенанта поліції,  поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області;
Білика Віталія Олександрович  - капітана поліції, поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області.

 

 Вітаючи зі святом, Віталій Здебський, селищний голова, подякував за високий професіоналізм, працездатність та наполегливість, побажав всім успіхів у нелегкій праці під час воєнного стану в країні, міцного здоров’я, благополуччя,  натхнення, пошани і нових професійних успіхів, а головне мирного неба над головою.

Фото без описуФото без опису

За матеріалами  зустрічі.