Фото без опису20 -21 травня жителі села Теліжинці спільно із старостою сіл Йосипівка, Теліжинці, Уласово-Русанівка, Іванківці Іваном Луценком  провели часткове прибирання місцевого кладовища.

Мабуть всі, хто взяв участь у цьому заході, залишилися задоволені від проведення такої роботи. Кожний, хто був присутній на благоустрої, хто доклав багато зусиль і не пожалів свого часу, зробив для себе чимало висновків про спільні справи, які об'єднують.  Час показав, що мешканці села Теліжинці дружні і працьовиті люди, які мають бажання і розуміння змінювати своє село на краще. Адже шанувати померлих - це наш святий обов'язок, а тому важливо не забувати місця поховання своїх рідних і близьких, щоб їхні могили не перетворювалися на пагорби і не заростали парослями та бур'яном.

Висловлюю щиру подяку всім і окремо кожному, хто долучився до прибирання кладовища.

Окрема подяка  від жителів села приватному сільськогосподарському  підприємству "Обрій" (керівник Олександр Крот) за чергову допомогу і підтримку села та надану техніку для здійснення благоустрою. Спасибі за допомогу в наведенні благоустрою рятувальникам Хмельницького РС ДСНСУ в Хмельницькій області (пожежна частина, смт Стара Синява), працівникам комунальної установи «Старосинявська місцева пожежна охорона» та КП «Старосинявський комунгосп».

Всім вам велика і щира подяка!

 

За матеріалами Йосипівського старостинського округу